V této lekci se podíváme na to, jak si můžete do počítače nebo telefonu stáhnout hry, nainstalovat prohlížeč Google Chrome nebo aplikaci WhatsApp pro snadnou komunikaci s přáteli a rodinou. Vyberte si, co vás nejvíce láká: objevte nové hry, prozkoumejte internet nebo zůstaňte v kontaktu s blízkými. 


Stahování her

Rádi byste si na svém počítači zahráli nějaké hry, ale nevíte, kde je získat? Podívejte se na video, ve kterém se dozvíte, kde si můžete rychle a jednoduše stáhnout a instalovat hry do vašeho počítače. 

  


Stažení a instalace Google Chrome

Google Chrome je skvělou volbou pro bezpečné a pohodlné prohlížení internetu díky své rychlosti a snadnému ovládání. Podívejte se na video, které vám ukáže, jak si jednoduše stáhnout tento webový prohlížeč. Video si můžete pozastavit nebo přehrát podle potřeby, abyste si byli jisti, že každý krok provedete správně.

  

Podívejte se na druhé video,
pomocí kterého si můžete Google Chrome nainstalovat



Ruší vás na internetu reklamy?

Můžete si přidat rozšiřující doplněk do prohlížeče Google Chrome.  Klikněte ZDE a pusťte si návod, jak si jednoduše stáhnout blokátor reklam, který vám umožní užívat si obsah internetu bez rušivých prvků. Užijte si surfování na internetu bez starostí a s plnou kontrolou nad tím, co vidíte.



Stažení aplikace WhatsApp

Chcete zůstat ve spojení s přáteli a rodinou pouhým dotykem prstu? Podívejte se na video návod, jak si stáhnout a nainstalovat aplikaci WhatsApp, což je bezplatná služba pro posílání zpráv a volání. Stačí následovat kroky ve videu a během chvíle si můžete pomocí této aplikace psát, posílat fotografie a volat si s blízkými. 

  


Víte, že…?
Aplikace WhatsApp,
kterou možná používáte k posílání zpráv a fotografií, byla původně vytvořena jako alternativa k SMS zprávám? Její zakladatelé chtěli nabídnout alternativu k SMS zprávám, které byly drahé a omezené. Tímto způsobem lidé mohli posílat texty, obrázky a dokonce i volat přes internet zcela zdarma. A dnes je WhatsApp jednou z nejoblíbenějších aplikací na světě, která nám umožňuje být v kontaktu s našimi blízkými bez ohledu na vzdálenost. Takto se ukazuje, že i jednoduchý nápad může změnit způsob, jakým komunikujeme a spojujeme se s ostatními.