Nyní, když máte zkušenosti z předchozí lekce se stahováním PDF souborů, je čas rozšířit vaše dovednosti na stahování obrazových souborů. Tyto soubory se mohou stahovat trochu jinak než PDF dokumenty a proto vám v této části ukážeme, jak na to. 


Stahování – krok za krokem

Podívejte se na video, které vás krok za krokem provede celým procesem stahování obrazových souborů.    

 
 

JAKÉ SYMBOLY SE VÁM MOHOU PLÉST


SYMBOL PRO SDÍLENÍ          

Tento symbol často naleznete na webových stránkách nebo v mobilních aplikacích. Používá se, když chcete něco poslat přátelům nebo rodině, ať už jde o fotku, odkaz nebo dokument. Kliknutím na tento symbol obvykle otevřete menu, kde si můžete vybrat, jak chcete obsah sdílet.


SYMBOL PRO STAŽENÍ/ULOŽENÍ  

Když tento symbol uvidíte, znamená to, že si můžete obsah, jako je obrázek, dokument nebo video, uložit přímo do vašeho telefonu, tabletu nebo počítače. Stisknutím tohoto tlačítka se soubor začne stahovat a uloží se do vašeho zařízení, abyste k němu měli přístup i bez internetu.




Jak stáhnout fotky z telefonu do počítače

Podívejte se na video, ve kterém se dozvíte, jak si stáhnout fotografie a videa z telefonu do vašeho počítače.

 

 


Máte plno stažených obrázků a chcete je mít přehledně uspořádané jako ve vašem fotoalbu? Organizujte si stažené obrázky do složek podle kategorií nebo událostí, aby byly snadno dohledatelné. Pokud nevíte, jak na to, po absolvování tohoto kurzu se můžete pustit také do kurzu Složky a podsložky.